KARATE KLUB WANKAN
Smledniška cesta 62a | 4000 Kranj | 040 373 706

ŽIVITE ZDRAVO, MIGAJTE Z NAMI.


GASSHUKU - 12. MEDNARODNI KARATE SEMINAR, 2016

Maj, 2016

V PRVI POLOVICI MAJA 2016 12. mednarodni karate seminar – Gasshuku 2016. Udeležili smo se ga tudi mi, Karate klub Wankan. Gasshuka so se poleg domačih klubov udeležili tudi predstavniki Bolgarije, Makedonije, Ukrajine, Poljske, Madžarske, Bosne in Hercegovine, Italije, Švice, Nemčije in Velike Britanije.

Tokratni Gasshuku so vodili naslednji mojstri - Sawada Kazuhiro, 4x japonski prvak v borbah Nemoto Keisuke, in aktualna prvakinja japonske v borbah Shiina Mai. Teme seminarja so bile prilagojene posameznim stopnjam, barvnim pasovom, rjavim, pasovom in tudi črnim pasovom 1., 2. dan, ter 3. dan ... Vadba je zajemala osnovne tehnike, borbene tehnike, osnovne šolske in mojstrske kate, ter tudi kate - Hangetsu, Bassai Sho, Kanku Sho, Sochin in Gojushiho Dai.

Na Gasshuku so potekali tudi izpiti za višje DAN stopnje in tudi mednarodne strokovne usposobljenosti. Vsem, ki so uspešno opravili izpit iskreno čestitamo, predvsem pa našim članom, ki so napredovali iz rjavih 1. KYU pasov v črne pasove 1. DAN. To so sledeči člani Karate kluba Wankan - TEJA BONČA, TIMOTEJ TRINKO, JOSIP VARGA.